Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
ŽIVOTINJE Oprema i dodatci

ZAŠTITA KUĆNIH LJUBIMACA OD PARAZITA!


Detalji oglasa
Cijena : 349 Kn
Tip oglasa : Ponuda
Datum : 17.01.2020
Lokacija : Osijek, Hrvatska

IMATE KUĆNOG LJUBIMCA?

ZAŠTITITE GA OD SVIH PARAZITA I NAMETNIKA NA POTPUNO PRIRODAN I SIGURAN NAČIN!!!

SVAKOM KUPCU DARUJEMO SUPER KNJIGU: „Sve što trebate znati o psima, a niste se usudili pitati“ (više od 100 stranica)!!!

PET PROTECTOR je jedina znanstveno dokazana netoksična zaštita protiv vanjskih parazita, vrlo efikasna i dugotrajna. Pet Protector disk osigurava sigurnu i efikasnu zaštitu u periodu od čak 4 godine.

Efikasan je za pse, mačke i mnoge druge domaće životinje, bilo kojeg uzrasta, uključujući i novorođenčad.

– 100% netoksičan

– 100% vodootporan

– 100% bez mirisa

Kako disk radi?

Disk za kućne ljubimce srebrne je boje, radijus mu je 2,5 cm, a treba biti pričvršćen na ogrlicu kućnog ljubimca. Rok trajanja mu je neograničen, a nakon što se izvadi iz ambalaže i aktivira, pruža zaštitu do 4 godine.

Disk za zaštitu kućnih ljubimaca ne troši svoju energiju. Tek kada se pričvrsti za ogrlicu kućnog ljubimca, njegova tehnologija će početi raditi, štiteći vašeg ljubimca čitavo četverogodišnje razdoblje.

Ovaj neinvazivni, prirodni obrambeni sustav zahtijeva više vremena za početak funkcioniranja nego kemijski proizvodi protiv parazita. Nakon pričvršćivanja diska potrebno je 7 do 20 dana da se zaštitno polje formira, ovisno o veličini i težini životinje. Jednom pričvršćen, disk se ne smije skidati s ogrlice, čak ni za vrijeme kupanja ili posjeta veterinaru, jer svaki put kad se disk odvoji dulje od dva sata, potrebno je ponovno aktiviranje zaštitnog polja od 7 do 20 dana.

Važno je razumjeti da skalarni valovi ne ubijaju postojeće krpelje i buhe koje se nalaze na životinji, već djeluju kao preventiva, odbijajući nametnike od vašeg kućnog ljubimca.

Za koga je ovaj proizvod?

Skalarni valovi za kućne ljubimce nemaju negativan utjecaj na zdravlje vašeg psa ili mačke. Nadalje, ovaj se proizvod može slobodno koristiti i na ovcama, konjima i drugim živim bićima. Stoga nema ograničenja u pogledu starosti životinje, njene veličine ili bilo kojih posebnih okolnosti, tj. medicinskih stanja.

Protector za kućne ljubimce može se koristiti na:

– novorođenčadi,

– bilo kojoj pasmini (veličina nije faktor, ali ako vaš kućni ljubimac teži više od 40 kg, trebat će vam 2 zaštitna diska za kućne ljubimce. Konji bi trebali nositi 4 zaštitna diska za kućne ljubimce da bi bili potpuno zaštićeni,

– svakoj životinji, bez obzira na zdravstveno stanje; bolesne ili koje se oporavljaju od bolesti,

– trudnice ili dojilje. Zaštitnik kućnih ljubimaca ne sadrži štetne, otrovne tvari i ne zahtijeva pranje ruku nakon dodira s diskom i ne zahtijeva izbjegavanje fizičkog kontakta sa životinjom koja nosi disk.

Ne samo što je Pet Protector apsolutno bezopasan, ima pozitivan učinak na zdravlje životinje. Studije su pokazale da Pet Protector disk:

-poboljšava cirkulaciju,

-podiže razinu energije i

-jača imunološki sustav

Pet Protector ili kemijska sredstva za zaštitu?

Ukoliko ste do sada koristili sredstva za zaštitu kućnih ljubimaca, poput tableta Bravecto ili kapi Advantix ili neka druga sredstva, tada znate da takva sredstva NISU REPELENT, tj. da ne odbijaju nametnike od vašeg kućnog ljubimca, nego da djeluju na način da ubijaju parazite kada oni dođu na vašeg kućnog ljubimca i ubodu ga.

Ovakva sredstva za zaštitu obično traju 1-3 mjeseca, a objektivno ne više od 2 mjeseca, a koštaju od 50,00kn sve do 250,00 kn, a cijena će ovisiti o težini vašeg kućnog ljubimca.

Ovakva sredstva su OTROV, koji vi stavljate direktno u vašeg kućnog ljubimca, što vrlo često rezultira nuspojavama, kao što su alergije, proljev ili zatvor, svrab i slične tegobe.

Sa druge strane, Pet Protector disk apsolutno NIJE toksičan, daleko duže traje i značajno je jeftiniji od drugih sredstava.

CIJENA I DOSTAVA

Cijena Pet Protector diska, kada ga naručujete sa stranice proizvođača, stoji oko 75$ ili cca 480,00 kn. Ako ga naručite kod nas, dobivate ga po povlaštenoj cijeni od svega:

– 349,00kn + POKLON KNJIGU!!! Napomena: možemo ponuditi nižu cijenu jer smo dobili popust na količinu, prilikom kupovine.

Dostava se vrši putem Hrvatske Pošte na adresu kupca, a pošiljku šaljemo ISTI DAN, ukoliko je narudžba izvršena do 12:00 sati.

Važno! Količine su ograničene!

POKLON KNJIGA

Svakom kupcu darujemo fantastičnu knjigu „Sve što trebate znati o psima, a niste se usudili pitati“.

Knjiga ima više od 100 stranica, a dobivate je u elektronskom obliku na vašu e-mail adresu, ili ćete je moći preuzeti putem jednokratnog linka za preuzimanje.

Evo što u ovoj knjizi možete pročitati:

-Poslušnost i trening pasa – naučite psa da ne ugriza, da ne bježi, da ne kopa rupe, da nekontrolirani mokri, da pretjerano ne laje i zavija, da mirno hoda na povodcu, da se odazove na poziv vlasnika i još puno toga;

-Zdravlje pasa – znakovi lošeg zdravlja, prevencija protiv srčanog crva, buha i krpelji, bolesti zuba, kako psu dati lijek, održavanje higijene, cijepljenje, itd.

-Prehrana pasa – najbolja i najgora hrana za pse, koliko i kada pas treba jesti, vitaminski i mineralni dodaci, itd.

-Kojeg psa odabrati – najbolje pasmine za djecu, najpopularnije pasmine, karakteristike pasmina pasa, kupiti ili udomiti, itd.

-Parenje pasa – kada se psi tjeraju i koliko često, koliko traje sezona parenja, kastracija pasa, itd.

AKO JOŠ NISTE ODLUČILI

Kupovinom Pet Protector diska dobivate slijedeće:

-sigurnu i zdravu dugotrajnu zaštitu za svog kućnog ljubimca

-jeftinu zaštitu, obzirom da disk traje pune 4 godine

-nižu cijenu od čak 25%

-kratke upute za pravilno korištenje

-odličnu knjigu na poklon

Zašto biste trovali svog kućnog ljubimca kemijskim sredstvima, koja ionako nisu dovoljno učinkovita, i prilično su skupa? Naručite još danas svoj primjerak Pet Protector diska i dajte svom kućnom ljubimcu NAJBOLJU ZAŠTITU!!!

damirstrajnic@gmail.com

Damir – 099/682-1700

Matej – 098/911-1167

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top