Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
ŽIVOTINJE Oprema i dodatci

Za akvarij – Anubias na kokosovom orahu


  • Za akvarij – Anubias na kokosovom orahu
  • Za akvarij – Anubias na kokosovom orahu
Detalji oglasa
Cijena : 50 Kn
Tip oglasa : Ponuda
Datum : travanj 7, 2018
Lokacija : Sesvete, Zagreb, Hrvatska

Anubias je po pitanju svjetla i prihrane potpuno nezahtjevna spororastuća akvarijska biljka, koja se ne sadi u podlogu, nego se veže za panj, kamen ili neki predmet. Poput ostalih živih biljaka, jako je koristan u svakom akvariju.

To je jedina meni poznata biljka koju provjereno niti ciklidi niti hladnovodne ribice, zbog njenih tvrdih listova, neće pojesti, pa je kao takva pogodna za sve vrste slatkovodnih akvarija.

Kokosov orah, očišćen i dezinficiran (prokuhan u slanoj vodi ili jako zagrijan u mikrovalnoj pećnici) idealan je prirodni zaklon za manje ribice i ostale stanare akvarija, a posebno ga obožavaju Ancistrusi. Ako imate mrijesni par Ancistrusa i kokosovu pećinu, mrijest tih ribica je gotovo zagarantiran.

Anubias na kokosovom orahu je savršena kombinacija prirodnog zaklona, prirodne dekoracije i stalno aktivnog prerađivača ugljičnog dioksida u ribicama neophodan kisik.

Cijena je 50 kn za komplet: Anubias (rizom s nekoliko listova) i obrađen kokosov orah na kojem je Anubias učvršćen.

Moguća je i zamjena za neke slatkovodne akvarijske ribice ili kozice.

Sve informacije možete dobiti na broj 098/66-88-33.

Pogledajte i moje ostale oglase, pa ćete možda pronaći akvarijski pribor, akvarijske biljke ili akvarijske životinje koje Vas zanimaju.

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top