ZA INTERESANTAN KONCEPT HOTELA LAVANDA POD BRENDOM PLACES BY VALAMAR TRAŽIMO:
NAZIV RADNOG MJESTA: Voditelj/ ica kuhinje
RADNI ZADACI/ CILJEVI:
-Organizacija, upravljanje i nadzor svih radnih procesa i djelatnika u odjelu kuhinje
-Kontrola kvalitete pripreme hrane, nadzor svih faza rada kuhinja prema postavljenom standardu poslodavca
-Osiguranje visoke razine usluge povećanjem kvalitete pripreme i prezentacije jela
-Nadgledanje, ocjenjivanje i obučavanje osoblja u kuhinji
-Izrada rasporeda poslova i dužnosti
-Održavanje higijenskih standarda i standarda kvalitete
-Odgovornost za stanje zalihe robe, financijske troškove i profitabilnost kuhinje
MJESTO RADA: Stari Grad na Hvaru
DATUM POČETKA RADA: 15.3.2021.
UGOVOR NA: ODREĐENO
NAZIV FIRME: Lavanda Hotel by Valamar
DUŽINA RADNOG ODNOSA: 1 godina uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno
TRAJANJE PROBNOG RADA: 3 mjeseca
VISINA PLAĆE: cca 10 500 kn
POSLODAVAC NUDI:
-Smještaj
-Topli obrok
-Mobilni telefon
PROFIL KANDIDATA:
STUPANJ STRUČNE SPREME: srednja stručna sprema
ZANIMANJE/ STRUKA: Ugostiteljstvo/ kuhar
RADNO ISKUSTVO: 5 godina
POTREBNE EDUKACIJE/ TEČAJEVI/ CERTIFIKATI: HACCP, ISO standardi
POZNAVANJE RADA NA RAČUNALU: MS Office ( srednje/ napredno)
POZNAVANJE STRANIH JEZIKA: Engleski (pisanje/ govor)
Sve prijave možete poslati na mail: posao@kadus.hr ili pozivom na broj: 099 5120 488