Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.

  • Villa sa bazenom
  • Villa sa bazenom
  • Villa sa bazenom
  • Villa sa bazenom
  • Villa sa bazenom

Detalji oglasa

Cijena : 470.000 €
Tip oglasa : Ponuda
Datum : listopad 8, 2017
Stanje : Novo
Lokacija : Ražanac, Hrvatska

Prodaje se villa sa bazenom u Ražancu izgrađena 2015. g. Kuća je udaljena od Zadra svega 18km. Kuća je smještena na idealnoj poziciji svega 100 metara od mora i u blizini svih bitnih sadržaja za odmor i život. 
Prizemlje se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, blagovaonice, te WC-a/praonice. Na katu su 3 sobe i kupaonica. 

Dio namještaja izrađen po mjeri sa kvalitetnim materijalima (soft close ladicama, ugradbeni kućanski uređaji visoke kvalitete, kuhinjska radna površina od keroka otpornog na mehanička i druga oštećenja itd.), a dio dizajnerski namjestaj. 

Podovi u cijeloj kući su obloženi sa modernim hrastovim podom prve klase. U kupaonicama talijanska keramika visoke kvalitete te sanitarije visoke kvalitete – hans grohe špine, tuševi. 

Stubište unutar kuće je izvedeno u lakiranom željezu/staklu. 

Stolarija KOMMERLING sa suvremenim trostrukim ostakljenjem, IZO LOW staklima punjenim argonom te aluminijske grilje sa zaštitom za komarce. Kombinacija podizno kliznih stjena na donjem katu i otklopno kliznim stjenama na gornjem katu. 

Okoliš je uređen, popločan bračkim kamenom prve klase, a dio za parkiranje Semmelrock Castello antico opločnicima. Travnate površine sa zasađenim biljkama (npr. 500 g. stara maslina nabavljena u Toscan-i) sa automatskim navodnjavanjem. 

Cijelu kuću omeđuje visoki zid obložen benkovačkim kamenom (narcis u tri boje) sa punom ogradom od kovanog željeza za veću privatnost. 

Vanjski bazen je dimenzija 6m x 3.5m sa svim potrebnim mehanizmima (Speck), pripremom za grijanje bazena te je ograđen staklenom ogradom. 

Grijanje/hlađenje je riješeno dizalicom topline DAIKIN ALTHERMA sistemom podnog grijanja, ugradbenim stropnim ventilokonvektorima s mogucnošću grijanja i hlađenja te BOSCH solarnim paketom za toplu vodu. 

Uz kuću se nalazi garaža od 32m2 te konoba od 28m2 sa vanjskim roštiljom/kaminom i sa potpuno opremljenim šankom (ledomat 25kg, ledenica, hladnjak, podpultni ugradbeni hladnjak, perilica, dva sudopera) te masivnim drvenim stolom sa klupama. 


Lokacija

Slični oglasi

Top