Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
POSLOVI Skrb i njega

Tražimo diskretnu i iskusnu žensku osobu za čuvanje i njegu starijeg bračnog para


Detalji oglasa
Cijena : 0 Kn
Tip oglasa : Potražnja
Datum : 15.05.2021
Lokacija : Granična ulica 16, Zagreb, Hrvatska

Tražimo diskretnu i iskusnu žensku osobu za čuvanje i njegu starijeg bračnog para koji je pokretan, kao i održavanje kućanstva 3 sata dnevno, u njihovoj kući (općina Črnomerec, Zagreb), radnim danom od 9 do 12 (nedjelja slobodna) u zamjenu za besplatno stanovanje u dvosobnom stanu sa centralnim grijanjem u prizemlju kuće.

Iako su trenutno starije osobe pokretne i samostalno obavljaju sve vitalne funkcije hodanja, higijene i jela, posao oko njege u daljnjoj budućnosti može uključivati pomoć pri ustajanju i hodanju, održavanje osobne higijene, mijenjanje pelena, serviranje obroka i davanje oralnih lijekova. Pomoć oko kućanstva uključuje pranje posuđa, čišćenje podova, dvorišta i terase, prostiranje i slaganje i peglanje rublja, pripremu obroka, nabavka hrane, plaćanje računa, podizanja lijekova, telefonska komunikacija sa ustanovama i članovima najuže familije.

Traži se potpuno poštovanje mjera zaštite od COVID 19 i dokaz o cijepljenju na COVID 19 ili dokaz o namjeri cijepljenja u kratkom roku.

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top