Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
NEKRETNINE Kuće

TKON, polovina dvojne kamene kuće katnice, 66 m2, centar, parkirno mjesto, 200m od mora


Detalji oglasa
Cijena : 38.000 €
Tip oglasa : Prodaja
Datum : 11.09.2021
Lokacija : Tkon, Hrvatska

Otok Pašman -Tkon, vlasnici nekretnine prodaju polovinu dvojne, stare kamene kuće katnice od 66 m2 stambene površine u centru naselja, cca 200 m od mora, trgovine, trajektne luke i pješčane plaže.

Opis nekretnine: Radi se o dvojnoj kući s direktnim pristupom i parkirnim mjestom. Prizemlje se sastoji od kuhinje s blagovaonicom u kojoj se nalazi i kamin koji je u funkciji, te prostora za kupaonu i wc. Do kata, na kome se nalazi jedna prostorija, vode autohtone kamene stepenice. Uz određeno ulaganje, na jednostavan način moguće je u potkrovlju dobiti dodatnih cca 30 m2 stambene površine. Kući je potrebno renoviranje, priključci struje i vode nalaze se na par metara udaljenosti, a septičku jamu moguće je napraviti odmah pored nekretnine.

Kuća je smještena u mirnom dijelu otoka netaknute prirode i predivnih uvala, idealnom za odmor od užurbanog ritma života. Ova oaza mira odlično je prometno povezana. Iz Tkona čestim trajektnim linijama za samo 15 minuta plovidbe stiže se do kopna – mjesta Biograd, a mostom do otoka Ugljana odakle vozi trajekt za Zadar.

Kuća je starija od 1968 g. i posjeduje Uporabnu dozvolu.

Više informacija na upit.

Kontakt telefon: 095 7044 221 (+385 95 7044 221)

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top