Detalji oglasa

Cijena : 1 Kn
Tip oglasa : Ponuda
Datum : 22.12.2021
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

Strella tarot je prvenstveno individualna konzultacijska usluga koja se transformira u sadržaju i načinu provedbe s obzirom na potrebe svakog korisnika, odnosno svake osoba koja zatraži intuitivno vodstvo. 

Prvenstveno se temelji na tehnici izvlačenja tarot karata koje pružaju dodatan uvid u dileme, pitanja ili izazove s kojima se osoba susreće na svom životnom putu.

 Tijekom seanse se odvija spajanje sa suptilnim energetskim poljem pitaoca te također dolazi do intuitivnog kanaliziranja poruka koje osoba u tom trenutku treba čuti, a koje su za njeno najveće dobro. 

Konzultacije se vrše telefonski zbog trenutne covid situacije i to nakon prethodno odrađene uplate. Trajanje seanse može biti 30 minuta ili sat vremena, a sve ovisno o želji svake osobe. Zainteresirane molim da se jave na mail adresu (strellatarot@gmail.com) te se ukratko predstave i objasne razlog javljanja te ono što žele dobiti od konzultacija. Svrha ovakvog prethodnog javljanja jest usklađivanje s energijom svake osobe te provjera kompatibilnosti i mogućnosti zajedničkog rada. Nakon što je određeno kako možemo surađivati uslijedit će daljnji dogovor i određivanje termina samih konzultacija.

 

 

Lokacija

Zagreb, Hrvatska
Top