Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
OSTALO Ljepota i njega

Pripremne tekucine za nokte


  • Pripremne tekucine za nokte
  • Pripremne tekucine za nokte
  • Pripremne tekucine za nokte
Detalji oglasa
Cijena : 60 Kn
Tip oglasa : Ponuda
Datum : 06.09.2020
Stanje : Novo
Garancija : Nema garanciju
Lokacija :Studio Diamant, Ograde 10, www.studiodiamant.hr

Nail Prep Dehydrator

Dehydrator sprej – se nanosi nakon raspanja, kao prva pripremna tekućina u procesu modeliranja noktiju (za pripremu nokta prije nanosenja Dehydratora preporučujemo njeznom raspicom 180 granulacije poraspati blago nokat). Dehydrator ima funkciju dezinfekcije i odmašćivanja masne plocice nokta, te pripremu noktiju za sto bolje prianjanje umjetnih materijala. Prakticno pakiranje u boci od 100 ml  sa sprej funkcijom. Jednostavno pospricajte nokte sa ovm tecnoscu koja ima  osobine : Odmašćivanje i dehumidifikacija. Ovaj proizvod se brzo upija i suši se na zraku cca 30 sekundi.
Nakon Dehydratora nanosite sljedeće pripremne tekućine: (Diamant Nails Acid Primer i/ili Diamant Nails Acide Free Primer)

Sto je Dehydrator? Dehydrator je bezbojna tekućina bez mirisa koja se koristi za uklanjanje viška vlage, sušenje površine ploče nokta i poboljšanje prianjanja za dekorativni premaz. Ova tekucina se koristi prije nanošenja gelova, trajnih uv led lakova, a također i prije izgradnje akrilom. Naneseni premaz se brzo upija na obrađenoj površini ploče. Upotreba dehydratora vam omogućuje da zadržite snagu noktiju za dugo vremena. Dobar dehydrator za nokte ima hipoalergijska svojstva koja daju izvanredne rezultate i produljenje vijeka nanesenih premaza. Pakiranje 100 ml sprej ili 15ml u boci sa integriranim kistom

Kontakt 099/8256717 viber, wats app

www.studiodiamant.hr

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top