Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
NEKRETNINE Kuće

MEDULIN KONFORNA PRIZEMNA KUĆA ZA ODMOR


  • MEDULIN KONFORNA PRIZEMNA KUĆA ZA ODMOR
Detalji oglasa
Cijena : 240.000 €
Tip oglasa : Prodaja
Datum : 25.11.2020
Lokacija : Medulin, Hrvatska

Prodaje se prelijepa prizemnica okružena prirodom u Medulinu. Kuća je stambene površine od 71 m2 te se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, prostranog dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice te galerije na kojoj se nalaze dva kreveta. Za grijanje, odnosno hlađenje služi klima uređaj s inverterom dok se u kupaonici nalazi podno grijanje. U dnevnom boravku postoji dimnjak te je moguće grijanje na kruta goriva. Kuća je izgrađena od vrhunskog materijala te se u izgradnji i opremanju pazio na svaki detalj. Kuća je građena od prirodnih materijala – cigla, drvo i kamen (fasada Burattato – Kamen Pazin). Podovi su obloženi vrhunskim parketom od parene bukve te vrhunske talijanske keramike.

Na ulazu u samu kuću se nalazi terasa površine 20 m2. Poseban ugođaj nekretnini pružaju i stabla maslina te smokva, jabuka i ružmarin.

Nekretnina je udaljena 1.5 km od mora Medulinu, dok je centar grada Medulina udaljen 900 m. Sve usluge poput pekara, trgovine, restorana su udaljeni maksimalno 2 km. Centar grada Pule je udaljen 10 km, zračna luka Pula 13 km, zračna luka u Veneciji 280 km, a najbliži ulaz na autocestu 11 km.

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top