Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
TURIZAM Kuće Turizam

Kuća za odmor, proslave i fešte – Nature, Cerje Samoborsko


Detalji oglasa
Cijena : 750 Kn
Tip oglasa : Iznajmljivanje
Datum : 06.10.2019
Lokacija : Samobor, Cerje Samoborsko 119 D

ODMOR

Provedite odmor – godišnji, vikend ili dnevni u oazi mira.

Kuća se nalazi u blizini Samobora, smještena je na nadmorskoj visini od 430 m. Mir i privatnost koje pruža okruženje omogućit će Vam da se odmorite od svakodnevnih obveza. Kuća je nova,  moderno opremljena, smještajnog kapaciteta do 15 osoba. Na prvoj etaži se nalaze konoba, kuhinja i velika terasa sa pečenjarom za roštilj i ražanj te sanitarni čvor s tuš kabinom Terasa je otvorena, a po potrebi natkrivena tendom. Na drugoj etaži se nalazi dnevni boravak s otvorenim kaminom, kuhinja, blagovaonica i WC, na trećoj etaži se nalaze četiri spavaće sobe (dvije s bračnim krevetima), hodnik i kupaonica s Wc-om. Kuća ima i veliki parking od cca 8 parkirnih mjesta od kojih su dva parkirna mjesta natkrivena.
Ako poželite, za samo 10-ak minuta naći ćete se u prekrasnom gradiću Samobor, upoznati se sa njegovom prošlošću i sadašnjošću, kušati čuvene samoborske kremšnite i uživati u sadržajima koje ovaj gradić nudi svojim posjetiteljima. Odlučite li pak razgledati Zagreb, a ujedno obaviti i shopping, 30-ak minuta lagane vožnje i tu ste – pred vama su muzeji, povijesne znamenitosti, sakralne građevine, spomenici kulture, dućani, shopping centri, tržnice i trgovi. Grad je prepun znatiželjnih posjetitelja iz cijelog svijeta.
Cijena dnevnog najma s noćenjem kompletne kuće – (2 dana i jedno noćenje) iznosi 1500,00 kn. Za boravak duži od 3 dana mogući su dogovori po pitanju cijene.
Za sve detaljne informacije možete nas kontaktirati putem kontakt telefona  091/457 2344 ili email-a petkovichrvoje69@gmail.com

PROSLAVE I FEŠTE
Dnevni ili vikend najam kuće u Cerju Samoborskom, 4 km od centra Samobora, u samoborskom gorju na cesti Samobor – Jaska, 9 km od Plešivice, a 15 km od Jaske. Noćenje moguće do 15 osoba, pogodno za rođendane, razne proslave, druženja u prirodi 15 – 20 osoba. U najam je uključeno korištenje unutarnjeg prostora od 200 m2, velike terase, WC-a, tuševa, hladnjaka, kuhinje, roštilja, tende, parkinga za osam automobila, dvorišta, pribora za jelo… Na terasama su stolovi, stolice i klupe, a tenda u ljetnim mjesecima osigurava hlad. Kuća je moderno uređena, ima lijepi otvoreni kamin u dnevnom boravku, novu kuhinju, četiri sobe, dvije kupaonice, tri WC-a, konobu, grijanje. Unutarnji kamin s otvorenim ložištem, vanjski roštilj, tj. pečenjara s nadstrešnicom i ražnjem na struju. Postoji mogućnost i dostave gotovoe hrane, kolača, štrudli i štrukli, domaćeg kruha, kvalitetnog vina od strane poslovnih objekata registriranih za tu djelatnost – catering. Cijena dnevnog najma s noćenjem kompletne kuće – (2 dana i jedno noćenje) iznosi 1500,00 kn. Za boravak duži od 3 dana mogući su dogovori po pitanju cijene.
Za sve detaljne informacije možete nas kontaktirati putem kontakt telefona  091/457 2344 ili email-a petkovichrvoje69@gmail.com
Za sve informacije i dogovore stojimo na raspolaganju. Kontakt: 091/457 2344, email: petkovichrvoje69@gmail.com

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top