Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
INFORMATIKA Web stranice

Izrada Web Stranice uz prilagođen CMS – Sustav za upravljanje sadržajem (plus Web Dizajn)


Detalji oglasa
Cijena : 1.499 Kn
Tip oglasa : Ponuda
Datum : 07.03.2021
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

Mnogo je prednosti rada sa web dizajnerom individualno na izradi ili održavanju vaše web stranice, poput povećane fleksibilnosti, brže izrade, prijateljska komunikacija i druge.
Budući da postavljam vlastito radno vrijeme, prioritet je završiti Vaš projekt u dogovorenom vremenskom periodu uz visoke standarde kvalitete, analizirati konkurenciju (njihovo internetsko prisustvo), te osigurati Vaše zadovoljstvo.
Prvi je korak u potpunosti saznati kako funkcionira Vaše poslovanje. Sukladno s time iskoristiti stečeno znanje i iskustvo u profesiji web dizajna i web razvoja, kako bi pridonio Vam što više koristi.
Stvaranjem moderne web stranice s temeljem u prilagođenom sustavu za upravljanje sadržajem. Efektivno sprečavajući sve potencionalne glavobolje uzrokovane unaprijeđivanjem poslovanja u internetskom okruženju.

Slijedi opisivanje pojedinih usluga, te skraćeno upućivanje u razvojni proces. Ukoliko ste zainteresirani preporučujem da posjetite web stranicu – www.grgich.eu/hr – kako biste saznali dodatne benefite same naše suradnje, ponuđenih usluga i razvojnog procesa.

Usluge:
– Tražilice
– Sustav za upravljanje sadržajem
– Sigurnost
– Web Dizajn
– Web Razvoj

– Tražilice (SEO i SES):
Poboljšavanje Vašeg rankinga i privlačenje prometa izravno na Vašu stranicu i poslovanje. Navedeno uključuje prijavu u tražilice, dovođenje vaše stranice do popisa na tražilicama, te njeno indeksiranje uz optimizaciju njenog sadržaja radi postizanja boljeg rankinga na samim tražilicama.

Neke od benefita prilagodbe tražilicama:
Smanjuje troškove oglašavanja    
Doseže svakog člana ciljne publike
Pridonosi visokokvalitetan promet    
Pomaže pri nadmašivanju Vaših najvećih konkurenta

– Sustav za upravljanje sadržajem (CMS – WordPress):
Sustav za upravljanje sadržajem je alat koji vam omogućava stvaranje, uređivanje i objavljivanje sadržaja. Većina sustava sada je dizajnirana isključivo za upravljanje sadržajem na webu. Također je vrijedno napomenuti da navedeno ne zahtijeva nikakve posebne tehničke sposobnosti. Sustav će biti optimiziran slijedeći koherentnu strukturu prema tijeku rada Vašeg poslovanja i Vaših zaposlenika ili suradnika.

Neke od benefita sustava za upravljanje sadržajem:
Omogućuje više korisnika    
Ne zahtijeva tehničko znanje
Dostupno s bilo kojeg mjesta
Gotovo neograničena mogućnost unaprijeđivanja

– Sigurnost:
Sigurnost web stranice je svaka radnja poduzeta kako bi se osiguralo da podaci web stranice nisu izloženi cyber kriminalitetu i kako bi se spriječilo iskorištavanje web stranice na svaki mogući način.

Neke od benefita postavljanja sigurnosnih mjera na Vašoj web stranici:
Zaštita od brute force napada    
Skeniranje sigurnosnih ranjivosti
Popravljanje datoteka koje su izmjenjene
Skeniranje datoteka stranice na opasan sadržaj

– Web Dizajn:
Postupak je web razvoja za izradu web stranice koji se fokusira na estetske čimbenike poput izgleda, korisničkog sučelja i ostalih vizualnih prikaza kako bi se web stranica učinila vizualno privlačnom i jednostavnom za upotrebu.

Neke od benefita kvalitetnog dizajna:
Bolja upotrebljivost
Ostvaruje više prihoda
Fokusira korisnike na sadržaj
Niže stope napuštanja stranice

– Web Razvoj:
Web razvoj se općenito odnosi na zadatke povezane s razvojem web stranica za hosting putem interneta. Proces web razvoja uključuje web dizajn, razvoj web sadržaja, programiranje na strani klijenta i poslužitelja, uz konfiguraciju mrežne sigurnosti.
U širem smislu, web razvoj obuhvaća sve radnje, ažuriranja i operacije potrebne za izgradnju, održavanje i upravljanje web stranicom kako bi se osiguralo da su njezine performanse, korisničko iskustvo i brzina optimalni.
Također uključuje izvršavanje svih strateških radnji potrebnih kako bi se osiguralo pravilno rangiranje na rezultatima tražilice.
Možete smatrati Web Razvoj kao ujedinjenje svih navedenih usluga u jednom, napredno organiziranom, razvojnom procesu radi ostvarivanja što kvalitetnijeg i potpunijeg proizvoda.

Neke od benefita Web Razvoja:
Proces strateškog razvoja
Korištenje najnovijih tehnologija
Stvaranje profesionalnog proizvoda
Sprječavanje svake Vaše potencijalne glavobolje

Web Razvojni proces sastoji se od slijedećih faza; skupljanje informacija, planiranje, dizajn, pisanje i sastavljanje sadržaja, programiranje, te testiranje, pregled i objava.
Ukratko opisani neki od razvojnih procesa:

– Skupljanje informacija:
Faza otkrivanja i istraživanja određuje kako će izgledati sljedeći koraci. Utvrđivanje glavnih ciljeva koje želite ispuniti i ciljane publike koju želite privući.

– Planiranje:
Priprema i kreiranje redoslijeda izvršavanja ciljeva, te izrada podataka koji Vam omogućuju da procijenite građu web stranice. To uključuje kartu stranice ili izradu primjerka.

– Dizajn:
Grafički sadržaj, poput odjeljaka, fontova, boja, slika, fotografija i videozapisa, te korisničko sučelje oblikuje se u ovoj fazi. Razvoj osnovnih funkcionalnosti i postavljanje baze vizualizacije sadržaja.

– Pregled i objava:
Svaki pojedini element sadržan na web stranici je intenzivno testiran kako bi se osigurala puna i pravilna funkcionalnost. Uvođenje potrebnih promjena kako bi se osiguralo Vaše zadovoljstvo, te konačno objava web stranice!

Bitno je napomenuti da razvojni proces ovisno o Vašim potrebama može varirati, ujedno tako i samo trajanje pojedinih razvojnih faza. Cijena navedena u ovom oglasu je postavljena kao “zlatna sredina”.
Ukoliko je u pitanju jednostavnija web stranica, na primjer, kombinacija ne kompleksnog dizajna uz manji broj podstranica (npr. početna, kontakt, o nama), te skraćen razvojni proces, cijena će definitivno biti manja od navedene.
U obratnom slučaju, gdje je komplesan dizajn, više podstranica i pun razvojni proces, cijena će biti veća od navedene.

Ponavljam, cilj je ostvariti što više koristi za Vas u internetskom okruženju.
Upravo zato gledajte našu suradnju kao partnerstvo,
ugodan ostatak dana, Grgich

Kontakt:
Mobitel – +385 95 711 0715 – WhatsApp, Viber, SMS i pozivi
Email – kontakt@grgich.eu

Kontaktiranje:
1. Inicijalni poziv, odgovaranje na sva Vaša pitanja, te dogovor za početan termin prve faze (skupljanje informacija).
2. Nakon prve faze, pružam ponudu i plan izvršavanja koji možemo prilagoditi po potrebi.
3. Ukoliko se slašete sa ponudom, dolazi do potpisivanja autorskog ugovora.
Dogovoreni vremenski period odvajam isključivo za Vašu web stranicu, te kontinuiranu komunikaciju tokom samog projekta.

Vaša lokacija neigra ulogu, dostupnost – svugdje.

Stranica: www.grigch.eu/hr
Usluge: www.grgich.eu/hr/usluge
Razvoj: www.grgich.eu/hr/razvoj
Kontakt: www.grgich.eu/hr/kontakt

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top