Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
TURIZAM Apartmani Turizam

Izrada predstavničkih kartica za turiste – hrvatski, engleski, njemački, talijanski


Detalji oglasa
Cijena : 100 €
Tip oglasa : Ponuda
Datum : 07.07.2021
Lokacija : Pazin, Hrvatska

Konkurirati među mnogim apartmanima je danas postalo teško.

Daljina apartmana od mora se ne može nadoknaditi bez mora.

Mnogi su uvjereni da je ovo točno, ali konkurirati ipak možete lako i daljina apartmana od mora se ipak može nadoknaditi. Pitate se kako?

Predstavničkim karticama za turiste!

Zamislite da ste turist i pronađete dva apartmana koja vam se jednako sviđaju, recenzije govore da su vlasnici jednako uslužni i da su ljudi bili jednako zadovoljni ponuđenim (ili ih nedostaje), na istom su području, podjednako izgledaju, podjednako koštaju te su raspoloživi za datume koji vama odgovaraju. Kako ćete odlučiti koji apartman odabrati?

Možete birati na eci-peci-pec ili možete otvoriti priloženu predstavničku karticu od drugog apartmana u kojoj ćete pročitati personalizirane informacije o apartmanu i o samim vlasnicima. Vlasnici Vam u predstavničkoj kartici govore kako vole raditi s iznajmljivanjem apartmana jer ih čini sretnim kada vide da turisti cijene njihov trud koji su uložili u apartman i uslugu.

Drugdje, ovaj posao obavlja unajmljeni agent za posredništvo. Naravno, takva usluga košta, ali ako se ova usluga može zamijeniti za samo 10% iznosa unajmljivanja njegove usluge, onda se to više nego isplati s obzirom da će upravo Vaša predstavnička kartica biti prijelomni dodatak zbog kojega će se turist odlučiti baš za Vaš smještaj.

Karticu možete linkati na google drive koji Vam ja mogu napraviti ili si ga sami možete napraviti. Ili je možete uploadati kao sliku.

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top