Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
NEKRETNINE Nekretnine za odmor

APARTMANI BIONDA SENJ


  • APARTMANI BIONDA SENJ
  • APARTMANI BIONDA SENJ
  • APARTMANI BIONDA SENJ
  • APARTMANI BIONDA SENJ
  • APARTMANI BIONDA SENJ
  • APARTMANI BIONDA SENJ
  • APARTMANI BIONDA SENJ
  • APARTMANI BIONDA SENJ
Detalji oglasa
Cijena : 150 Kn
Tip oglasa : Iznajmljivanje
Datum : 17.11.2019
Stanje : Rabljeno
Lokacija : Senj, Hrvatska

Gostoljubivi domaćini svojim gostima nude odličan smještaj u apartmanima i sobama ,u mirnoj i idiličnoj atmosferi malog primorskog gradića Senja , smještenog podno Velebita , duge i bogate proslošti , te vrlo zanimljive i uzbudljive sadašnjosti osobito u ljetnim mjesecima .  

Apartmani i sobe BIONDA smješteni su mirnom i tihom dijelu grada,okruženi prirodom,a svega 50 m udaljeni od glavne ceste.Udaljenost od plaže(škver) jest cca 800m,od centra grada cca 600m,od supermarketa 300m,od policijske postaje 200m,a od doma zdravlja svega 100 tinjak m. 

Nalaze se u odvojenom objektu , tj. u samostojećoj kući,udaljenoj svega 20 m od kuće u kojoj žive vlasnici apartmanai,stoga su isti po potrebi uvijek na raspolaganju i usluzi cijenjenim gostima. 

Svaki apartman i soba ima poseban ulaz WI_FI, TV , SAT TV , radio uređaj , klimatizacijski uređaj , grijače ploče na struju , te su cijelu godinu na raspolaganju !!! 

 

U prizemlju kuće nalaze se dva velika apartmana kapaciteta šest (apartman 4+2) odnosno pet (apartman 4+1) osoba,na katu kuće nalaze se dva apartmana kapaciteta tri osobe i soba sa kupaonicom za dvije osobe. 

U apartmane na katu i sobu ulazi se iz zajdničkog hodnika. 

Apartman 2+1 & soba sa kupaonicom nalaze se na istoj strani kuće,imaju zajednički balkon(odvojen je ogradom koja se moze maknuti po potrebi),te se dobije dvosobni apartman za pet osoba . 

U cijeloj kući ima ima ukupno 19 ležajeva(6 bračnih kreveta,5 kreveta za jednu osobu,te jedan kauč koji se rzvuče u ležaj za dvije osobe).Ukupno ima šest spavačih soba,pet kupaonica,četiri kuhinje u cijelom objektu. 

Ispred samog objekta ima i šest parkirnih mjesta za cijenjene goste , a po potrebi mogu se koristiti i 1-2 dodatna. 

Pogodno za vece grupe koji zele , moraju ili vole biti smjesteni na istom mjestu,cijele godine na raspolaganju,korekcija cijene za vece grupe(van sezone)

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top