Za bolji doživljaj promijenite preglednik na CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
OSTALO Ljepota i njega

ALL IN ONE GEL 3u1


  • ALL IN ONE GEL 3u1
  • ALL IN ONE GEL 3u1
Detalji oglasa
Cijena : 85 Kn
Tip oglasa : Ponuda
Datum : 19.03.2019
Stanje : Novo
Garancija : Nema garanciju
Lokacija : Ograde ulica, Zagreb, Hrvatska

Pogodan je za izradu salonskih noktiju i primjenjuje se kao bazni gel, gradivni gel i završni gel. Gel se koristi za tehniku rada sa tipsama, za produživanje sa šablonama, za“Pinchanje” i brzo  geliranje noktiju.

Gel je transparentan, fleksibilan, elastičan, visokoga sjaja,  samonivelirajući gel idealne teksture kako za početnike tako i za iskusne nail tehničare jer je rad s njim vrlo jednostavan. Ovaj gel možete stavljati i preko šljokica jer je skroz proziran te ih neće zamutiti. Namijenjen za mazanje ili za gradjenje. Kompatibilan je sa svim nasim gelovima. Gel koji cete obozavati.

Uputa za koristenje:

Kao (Bonding) Bazni gel: nanestite ga u tankom sloju preko cijelog nokta te ga polimerizirajte u UV lampi 2 minute, u UV/LED lampi 90 sekundi

Kao (Builder) Modelirajući gel: uzmite veću količinu gela te izradite apeks, polimerizirati u UV lampi na 2 minute ili u UV/LED lampi 90 sekundi. Nakon polimerizacije obrisati sa Cleanerom te modelirati (rašpati) nokat. * NAPOMENA : sa ovim gelom imate minimalno rašpanja jer naš 3u1 gel je samonivelirajući ali dovoljno gust da se neće izliti u zanoktice. Idealne je gustoće jer nije niti pregust niti prerijedak.

Kao zadnju fazu za visoki sjaj osušiti  u UV lampi 4 min ili uv/led lampi 2 minute.

Na kraju obrisati nokte sa Clinerom te ispolirati sa uljem za zanoktice za što postojaniji sjaj.

Polimerizacija:

UV lampa-2 minute

Kombinirana lampa UV/LED 90 sekundi

 

 

 


Lokacija
Slični oglasi
Top